Jaanituli Kukerpillidega

uppsarOotame kõiki Jaanitule ümber toimuvale simmanile 22.juunil. Seekord tähistame aasta valgeimat aega Kukerpillidega. Lisaks Kukerpillidele astub üles rahvatantsurühm “Uppsar” Märt Agu ja Eneli Rüütli loodud popfolk tantsuetendusega “”Päris Armas Sõbralik Kamp”

Uppsar on kaasaegne, energiline ja pilkupüüdev rahvatantsurühm. Asutatud 2010.a. algul Tallinna Tantsuakadeemia juures kantuna soovist muuta, arendada ja täiustada tantsuilma. Rühm  koosneb vabakutselistest ja professionaalsetest tantsijatest ning esitleb rahvalikku eesti autoritantsu.

Lapsed on samuti väga oodatud, neile on ka oma jaanitule programm: võistlused, auhinnad, Miniloomaaed ja palju muud.
Väravad avame kell 18.00, tantsuetendus algab kl. 20:00
Pilet 7 eur, lapsed alla 140 cm tasuta.
Tule Vanamõisa, tule jaanisimmanile!

Share

Comments are closed.