Metsatöll süütab suurima lõkke Harjumaal

22.juunil toimub Vanamõisa vabaõhukeskuses suur jaanituli, millega tähistatakse suvist pööripäeva ja suve algust, väravad avatakse kell 18.00. Peaesinejateks on Metsatöll, kelle siht on hoida Eestile ainuomast kultuuri, laule ja lugusid, olla eestlane omal maal ja mäletada! Lisaks saab nautida vägevat valgusshowd.

Metalselt kõlava  Metsatöllu ees särab hoopis teist laadi naiselik ja särav Merlyn Uusküla, kelle tantsijatega hoogne programm võtab kõigil jala tatsuma. Nostalgia toob lavale Merlyni singel „Raju reede“ mis on inspireeritud 90-ndate ajastu tantsumuusikast ja mille tunnevad ära kõik, kes Triin Ruumeti filmi “Päevad, mis ajasid segadusse” näinud on.

Lisaks astuvad ülesse Regina&Band ja Akordioniklubi Amulett. Jaanimängud ja võistlused viib läbi jaan Jaan Kirss. Lastele on avatud lasteala ja toimub lasteprogramm, lisaks ootab Vanamõisa Loomapark ja saab teha ponisõitu.

Sooduspiletid eelmüügis Piletilevis kuni 19.juunini, 22.06 on võimalik pilet osta kohapeal.

Scroll to Top