Sel aastal toimub Vanamõisa Jõulumaal ka Jõuluturg

Sellel aastal toimub taas üle pika aja Jõululaat koos Ööjõulumaaga 17. detsembril kell 12.00-17.00

Selle aasta Vanamõisa Jõulumaa kulminatsiooniks saab Jõululaat koos Ööjõulumaa 17. detsembril. Programm kestab kell 12 kuni 16.30. Tegevused on suunatud peredele  ja avatud on kõik Jõulumaa tegevuskojad,  toimub käsitöö ja temaatilise toidukraamiga laat ning tuleskulptuuri töötuba, kus kõiki soovijaid  saavad suure tulemandala koostamisel ja täiendamisel kaasa aidata. Tegevused toimuvad jooksvalt, ei pea kusagile ette registreerima ega pikalt plaani pidama. Saab isekeskis või sõpruskondadega mõnusalt aega veeta ja kulgeda omas rütmis, nii kuis tuju ja tegutsemistempo lubavad.

Traditsiooniliselt pannakse Vanamõisa Jõulumaal püsti mitu eripalgelist tegevuskoda, alustades kohast, kus jõuluhärra isiklikult tulijatele lugusid pajatab, põske paitab ja imedesse uskuma paneb, lõpetades sepikojaga, kus puhastverd sepp oma võimsaid tööriistu alasi kohal demonstreerib ning julgemad ka ise sepahaamri kätte võtta saavad. Kui aga nälg näpistama hakkab, on võimalus keha kinnitada Päkapikkude Söögimajas ning nautida Jõululaval ülesse astuvaid esinejaid ja jõuluetendust. Jõulumaad ehib suur ehteis kuusk ning kui lund on piisavalt, saab ka kelgumäest alla lasta.

Vanamõisa Jõulumaa jõululaat on avatud kell 12-16.30-ni.
Ootame kauplema käsitööga ning talu- ja mahekaubaga.

Kauplejate registreerimine on alanud ja lõpeb 14.12.22, registreerida saab end siin >>

Share

Comments are closed.