Vanamõisa Käsitöölaadal tuleb 20.juubel!

Vanamõisa Käsitöölaadal on 2022 aastal juubel – kokku oleme laata korraldanud juba 20 aastal! Sel aastal tähistame juubelit Metsatöllu saatel, lisaks on tulemas värvikas juubeliprogramm. Kõigi grillihuviliste rõõmuks toimuvad  ka sel aastal Vanamõisa Käsitöölaada raames Eesti Meistri võistlused BBQ-s  ja BBQ Festivali meistritiitli võistlus. Üle kahe aasta on taas avatud Eesti Toidu Telk. Traditsiooniliselt pakume ka programmi lastele.

Vanamõisa Käsitöölaat on läbi aegade kohale toonud parimad kauplejad üle Eesti. Ka sel aastal ootame laadale kauplejaid nii kvaliteetse Eesti toiduga kui taimede ja aiandustarvetega, Eesti käsitööga, vanavaraga ja Eesti disainiga.

Viimase 20 aasta jooksul on meie laval  üles astunud  ühed parimad meelelahutajad Eestis –  Kukerpillid, Smilers, Meie Mees, Singer Vinger, Mait ja Mikko Maltis, Karavan, Justament, Getter Jaani, Teele Viira, Rosanna Lints, The Sun, Anne Veski, Marju Länik, Zetod, Svjata Vatra, Ott Lepland, Grete Paia, Metsatöll ning paljud teised. Läbi aegade on meie laadal olnud üle 100 000 külastuse ja nii mõnedki kauplejad on kaasa löönud juba alates  2003 aastast, paljudel  müüjatel on laada toimumise kuupäevad varakult kalendrisse märgitud.

Share

Comments are closed.